Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 5152 052

Ευκαιρίες Καριέρας

H OfficeMart δραστηριοποιείται πάνω από 40 έτη στις υπηρεσίες εφοδιασμού αναλωσίμων για γραφεία και επιχειρήσεις (Β2Β). Κατέχει κορυφαία θέση στον κλάδο Office Supplies & Printing Solutions κι εξελίσσεται διαρκώς, παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες εφοδιασμού, παράδοση την επόμενη μέρα, πλούσια γκάμα προϊόντων, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσων (MPS). Προκειμένου να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις, αναζητεί υποψηφίους για τις παρακάτω θέσεις*:

*Πριν υποβάλετε το βιογραφικό σας, παρακαλείσθε να ενημερωθείτε για την Πολιτική Απορρήτου για Υποψηφίους


PRODUCT MANAGER - PRINTERS & PRINTING SUPPLIES (Κωδικός Θέσης: PM-0621)
Γνωρίζεις καλά την αγορά των printers & printing supplies και επιθυμείς να ενταχθείς σε μια ομάδα με αναπτυξιακό πνεύμα, σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας, γεμάτο με δημιουργικές προκλήσεις? Στείλε μας το Βιογραφικό σου προς αξιολόγηση!

DIGITAL DESIGNER – PART TIME (Κωδικός Θέσης: DD-0621)
Διακρίνεσαι για τη δημιουργικότητά σου και έχεις δίψα για μάθηση;Εργάζεσαι ομαδικά, υπεύθυνα και με συνέπεια για το αποτέλεσμα;Στείλε σήμερα το βιογραφικό σου, μαζί με link στο portfolio σου, ώστε να δούμε δείγμα της δουλειάς σου!

KEY ACCOUNT MANAGER - Υπεύθυνος Μεγάλων Λογαριασμών B2B (Κωδικός Θέσης: ΚΑΜ-0721)
-Έχεις εμπειρία στις B2B πωλήσεις και πάθος για την επίτευξη στόχων; -Αναζητάς το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, ως Key Account Manager σε μία δυναμική εταιρεία, που δραστηριοποιείται ως "one-stop-shop" για office & printing supplies; Αν η απάντησή σου είναι θετική, στείλε μας το βιογραφικό σου!

Copyright © 2021 OfficeMart ®. All rights Reserved.